Skicka blommor i Skåne
Skicka blommor i Skåne
Skicka blommor i Skåne

Blomsterbud

Har du en vän som fyller år, men du kan själv inte närvara? Då det ett bra alternativ att skicka blommor och det är till oss på Blomsterbutik Gardeco du ska vända dig när du vill skicka blommor i Skåne och övriga Sverige. Oavsett om du vill muntra upp en familjemedlem som bor lite längre bort, uppmärksamma en födelsedag, gratulera en kollega eller visa ditt deltagande hittar du rätt bukett hos oss.

Vi samarbetar med Euroflorist och våra duktiga medarbetare binder den bukett du önskar och därefter levererar vi dina blommor till ett stort område i sydöstra Skåne. Från Slimminge i norr till Abbekås i söder, Svedala i väster och Löderup i öster. Vi levererar även blommor till Ystad, Skurup och Anderslöv.

När du vill skicka blommor i Skåne hjälper vi dig att spegla den känsla du vill förmedla. Våra kunniga medarbetare binder buketter och skapar arrangemang med kärlek, allt efter dina önskemål. 

Skicka blommor i Skåne, Sverige och världen

Om du vill skicka blommor till Skåne, någon annan ort i Sverige eller världen kan vi självklart också hjälpa dig. Hos oss kan du även beställa blomsterbud via Euroflorist och inom Sverige levereras blommorna samma dag. Om den du vill uppvakta befinner sig utomlands kan du boka ett blomsterbud på samma enkla och smidiga sätt. Du hittar vårt utbud via länken till Euroflorist International, där kan du själv välja vilket land du vill ha dina blommor levererade och du får direkt upp det utbudet som vi erbjuder i det landet du önskar. Naturligtvis kan du även be att floristen binder en vacker bukett efter eget val.

Både inom Sverige och internationellt erbjuder vi olika buketter för olika tillfällen. Hos oss hittar du flera olika alternativ för födelsedagar, bröllop, begravning, kondoleans, om du vill muntra upp en vän som blivit sjuk eller om du vill skicka en romantisk bukett till en speciell vän. 

 Undrar du något eller vill du ha mer hjälpmed att beställa ett blomsterbud? Kontakta oss direkt via telefon eller titta in till oss i butiken. Våra medarbetare hjälper dig att hitta den bukett, krukväxt eller det arrangemang som du söker. Vi binder våra buketter med kärlek. 

Vi binder våra buketter med kärlek

Annika

Vi skapar med kärlek

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Vi arbetar hårt för att minimera svinnet och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt. För oss är det viktigt att tänka på miljön, hela vägen från producent till kund. 

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90