brudbukett
brudbukett
brudbukett

Bröllop

Att gifta sig är något väldigt speciellt. Det är en dag att minnas tillsammans med din älskade, din familj och dina vänner. Det är en dag då du och din blivande får välja tema, kläder, brudbukett, corsage och andra blommor för att skapa ett eget uttryck till er stora dag.

Till den dag som är starten på ert gemensamma liv och som ni ska minnas med glädje under lång tid framöver.

Därför är det viktigt att allt blir så som ni har tänkt er. Vi vill hjälpa er att skapa det uttrycket som ni drömmer om, under vigseln samt på festen eller mottagningen efteråt. 

 Skapa din personliga brudbukett

När det vankas bröllop är det mycket att tänka på, allt från platsen där vigseln ska hållas till festlokal, klädsel och frisyr. Blommor är en naturlig och viktig del för att skapa ett personligt bröllop. Därför hjälper våra duktiga och kunniga medarbetare dig att hitta rätt känsla och uttryck i ditt val av blommor. Det är viktigt att vi är lyhörda för dina önskemål och kan hjälpa dig att hitta rätt i det stora utbudet av blommor. Det resulterar i att allt från vigsel, till brudbukett och festlokal har samma kärleksfulla ton och personliga uttryck. 

Enligt traditionen är det mannen som beställer en brudbukett eftersom det är en gåva från honom. Men i dag vill de flesta brudar själva vara med och välja ut en unik bukett som passar kläder, frisyr, tema och brudgummens corsage. Det är ett spännande arbete, men det kräver också en kunskap om vilka blommor som passar tillsammans och vilka sorter som håller bäst kvalité just under tiden för ditt bröllop. Eftersom vissa blommor kan vara svåra att få tag i året om kan det vara viktigt att anpassa din brudbukett efter årstid. Därför rekommenderar vi att du pratar med våra duktiga florister så att de kan hjälpa dig att göra rätt val för just ditt bröllop. De vet vilka blommor som finns under din säsong och hjälper dig att hitta den kombination av blommor som passar bäst för dig och ditt bröllop. 

Vi binder våra buketter med kärlek

Annika

Hög kvalité för din brudbukett, corsage och dekorationer

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Vi arbetar med närproducerade varor, arbetar hårt för att minimera svinnet och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90