Begravningsblommor
Begravningsblommor
Begravningsblommor

Begravningsblommor

Vackert och personligt arrangerade begravningsblommor är ett uppskattat och klassiskt inslag i begravningsceremonin. Det är en fin möjlighet att ta ett sista personligt avsked och skapa ett vackert minne för de närstående att bära med sig.

Vi på Blomsterbutik Gardeco vill gärna hjälpa dig att göra din sista hälsning både unik och kärleksfull. För oss är det av största vikt att de sista orden till den bortgångna blir fyllda av värme och det är något som bör behandlas med både respekt och känsla. 

Ett kärleksfullt farväl

Det kan vara mycket att tänka på när man nyligen har förlorat en kär och betydelsefull vän. Därför kan det vara svårt att veta exakt hur blomsterarrangemanget med den sista hälsningen ska se ut och då är det väldigt viktigt att vi som skapar arrangemanget är lyhörda. Därför är vi angelägna om hjälpa våra kunder att skapa ett kärleksfullt arrangemang som ger den bild som kunden önskar.

Det finns många olika alternativ för att skapa omtyckta och vackra begravningsarrangemang. Naturligtvis går det att smycka både kring och på kistan med olika typer av blomsterarrangemang, det är du och dina närmsta som bestämmer hur ni vill att era arrangemang ska se ut. Hos oss hittar du flera olika alternativ av kransar, hjärtan, kors eller andra naturnära inslag att smycka både på och kring kistan eller urnan. Kanske är det en speciell blomma eller en doft som väcker fina minnen? Berätta för oss så att vi kan hjälpa till att förmedla rätt känsla. 

De begravningsblommor du väljer kan stämma överens färgmässigt med kistan eller urnan, men det är inget måste. Vi hjälper er gärna att ta fram ett förslag på växter och blommor efter säsong. Om du önskar kan vi även skapa en handbukett att lägga på kistan eller vid urnan under ceremonin.

Vi levererar begravningsblommor till kyrkor och kapell i hela Sydöstra Skåne, till Svedala, Anderslöv, Ystad, Löderup, Slimminge och Skurup. Om du vill ha hjälp att leverera blommorna till ett annat område hjälper vi dig via vår parter EuroFlorist. Tillsammans kan vi leverera blommor både inom Sverige och flera lände runt om i världen.

Kontakta oss så hjälper våra kunniga medarbetare dig att skapa ett kärleksfullt och personligt sista avsked.

Vi hjälper dig att skapa en sista hälsning fylld av kärlek

Annika

Blomsterbutik Gardeco garanterar kvalité

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt, vi vill att du som kund ska kunna lita på att du får färska blommor som håller länge. 
Vi arbetar med närproducerade varor och arbetar hårt för att minimera svinnet. Dessutom återanvänder vi så mycket material som möjligt, utan att tumma på den höga kvalitén. Vill du veta mer om vårt miljöarbete så är du välkommen att prata med oss. För oss är det väldigt viktigt att våra kunder är nöjda och kan lita på att vi håller det vi lovar.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90