Växter

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco, vi har blommor och växter av hög kvalité för alla tillfällen. Vi kan gröna växter och hjälper dig att hitta rätt växt för rätt vädersträck. Hos oss hittar du ett stort utbud av av växter. Kom in i butiken och botanisera bland våra växter, där hittar du allt från små krukväxter till stora palmer. Fråga våra kunniga medarbetare så hjälper de dig att hitta rätt växt för rätt plats.

Vi skapar blomsterarrangemang för alla tillfällen, för ditt hem eller ditt kontor, för miljön inomhus eller utomhus. I takt med att intresset för att inreda utemiljöerna har ökat har vi också tagit fram alternativ som ger både den stora terassen och den något mindre balkongen ett helt nytt utseende. Vad sägs om ett eget olivträd eller  möjligheten att plocka citrusfrukter på balkongen?

Våra duktiga medarbetare hjälper dig gärna att ge ditt blomsterarrangemang ett personligt uttryck och de hjälper dig också att välja rätt växter för det vädersträck ditt rum eller din terass befinner sig i. Dessutom ger de dig också råd om hur du ska sköta dina växter på bästa sätt.

Vi skapar med kärlek.

Vi kan gröna växter

Annika & Helena

Kvalité, kunskap och kärlek

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Därför arbetar vi direkt med våra producenter i Holland och vår kommissionär i resten av världen. Vi arbetar utan mellanhänder, med noga utvalda odlare som vi har en personlig relation med vilket gör att vi kan kontrollera kvalitén från producent, via transporten till vår blomsteraffär i Skurup. Blommorna i vår butik plockas dagen innan de kommer till oss, för att du som kund ska få så färska varor som möjligt och för att vi ska ta så stor hänsyn till miljön som möjligt.
Vi arbetar med närproducerade varor, ser till att vi fyller våra transporter, arbetar hårt för att minimera svinnet och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 

 

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90