julblomma
julblomma
julblomma

Välj din julblomma för alla tillfällen

Letar du efter en bukett vackra snittblommor eller en julblomma för att glädja en vän?  Eller vill du unna dig själv något extra? Välkommen till Blomsterbutik Gardeco i Skurup så hjälper våra kunniga medarbetare dig att binda en bukett som sprider glädje. Hos oss hittar du ett stort utbud av snittblommor för alla tillfällen, för högtider, glädje och sorg. Vi har blommor för den lilla middagsbjudningen, men även till den jämna födelsedagen eller om du vill uppvakta någon som betyder mycket för dig. Givetvis kan du köpa en bukett eller julblomma av oss och låta oss leverera den till din vän.

Nu när ljuset sakta försvinner längtar vi alla efter färgklickar, så som buketter i klassiskt rött eller vintervitt. Oavsett om du väljer en mer traditionell julblomma eller en av ett modernare snitt andas den omtanke, ljus och värme. Våra kunniga medarbetare hjälper dig att binda en personlig bukett eller också kan du välja en av våra färdiga alternativ. Oavsett vad du väljer är kvaliteten lika hög och det ligger lika mycket kärlek bakom den bukett som du tar med dig hem.

Välj en julblomma för hemmet eller bjudningen

Inför vinterns högtider har vi fyllt butiken med vackra färger och härliga dofter. Hos oss kliver du in i en oas av blommor, du hittar lugnet, ljuset och kan låta dig inspireras av allt från lökväxter, till astrar och rosor. Vi hjälper dig med dina unika arrangemang, till dg själv eller om du vill uppvakta en kär vän eller fmiljemedlem. Våra erfarna medarbetare binder buketter och arrangemang med kärlek, allt efter dina önskemål. Letar du efter en speciell blomma eller växt? Hör med oss.

Vi har goda kontakter över hela världen och gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Vi ger dig även råd och tips om hur du ska ta hand om dina blommor så att du har glädje av dem under en lång tid. Vårt motto är kunskap, kvalité och kärlek. 

Hos oss kan du även beställa blomsterbud via Euroflorist och inom Sverige levereras blommorna samma dag. Om den du vill fira befinner sig utomlands kan du boka ett blomsterbud på samma enkla och smidiga sätt. Vi levererar till flera länder runt om i världen.

Vi binder våra buketter med kärlek

Annika & Helena

Inga mellanhänder ger hög kvalité

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Därför arbetar vi direkt med våra producenter i Holland och via vår kommissionär i resten av världen. Vi arbetar utan mellanhänder, med noga utvalda odlare som vi har en personlig relation med sedan många år tillbaka. Det medför att vi kan kontrollera kvalitén från producent, via transport till vår blomsteraffär i Skurup. De snittblommor som säljs i vår butik plockas dagen innan de kommer till oss, allt för att du som kund ska få så färska varor som möjligt och kunna ha glädje av dina blommor så länge som möjligt.

Dessutom vi väldigt engagerade i arbetet med hållbarhet, vi arbetar med närproducerade varor, ser till att vi fyller våra transporter och arbetar hårt för att vi ska kunna minimera svinnet utan att tumma på kvalitén. Vi lägger också en stor vikt vid återbruk och återanvänder så mycket material som möjligt, det kan du bland annat se på de vackra hyllorna som vi har i vår butik.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90