snittblommor
snittblommor
snittblommor

Snittblommor och buketter 

Letar du efter vackra snittblommor eller vårens finaste tulpaner för att glädja en vän? Kanske vill du unna dig själv något extra? Då är du välkommen till Blomsterbutik Gardeco i Skurup. Hos oss får du hjälp av våra kunniga medarbetare och vi hjälper dig att binda en bukett som sprider glädje. I vår butik hittar du ett stort utbud av snittblommor för alla tillfällen, för högtider, glädje och sorg. Vi har blommor för den lilla middagsbjudningen, men även till den jämna födelsedagen eller om du vill uppvakta någon som betyder mycket för dig. Givetvis tar vi emot beställningar och levererar dem med glädje till din vän.

Nu när ljuset sakta återvänder längtar vi alla efter färgklickar, hos oss kan du välja en mer traditionell bukett eller ett arrangemang av ett modernare snitt. Vi binder gärna en personlig bukett, men du kan lika gärna välja en av våra färdiga buketter. Oavsett vilket alternativ du väljer är kvaliteten lika hög och det ligger lika mycket kärlek bakom de blommor som du tar med dig hem.

Färgsprakande snittblommor

Vi har fyllt butiken med väldoftande snittblommor i vackra färger. När du kliver in hos oss möts du av lugnet och ljuset, samtidigt som du låter dig inspireras av allt från lökväxter, till tulpaner och rosor. Vi hjälper dig med dina unika arrangemang, till dig själv eller om du vill uppvakta en kär vän eller familjemedlem. 

Letar du efter en speciell blomma eller växt? Hör med oss. Vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd och ger dig även råd kring hur du ska ta hand om dina blommor så att du har glädje av dem under en lång tid. Vårt motto är kunskap, kvalité och kärlek. 

Hos oss kan du även beställa blomsterbud via Euroflorist och inom Sverige levereras blommorna samma dag. Om den du vill fira befinner sig utomlands kan du boka ett blomsterbud på samma enkla och smidiga sätt. Vi levererar till flera länder runt om i världen.

Vi binder våra buketter med kärlek

Annika

Vackra buketter av hög kvalité

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Dessutom vi väldigt engagerade i arbetet med hållbarhet, vi arbetar med närproducerade varor och minimerar svinnet utan att tumma på kvalitén. Vi lägger också en stor vikt vid återbruk och återanvänder så mycket material som möjligt, det kan du bland annat se på de vackra hyllorna som vi har i vår butik.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90