Sidenblommor

 Den senaste trenden inom blomsterbranschen är sidenblommor av hög kvalité. Vackra blommor som ger liv åt rummet, men håller i en evighet. Hos oss hittar du ett stort utbud av olika sorter, allt från snittblommor till sidenblommor samt betydligt större växter och arrangemang. Du kan skapa arrangemang av enbart sidenblommor, men det finns även möjligheter att varva sidenblommor och färska blommor.

Vi erbjuder våra kunder att skapa större arrangemang till mässor, utställningar eller event, men vi kan också hjälpa till att smycka ett kontor, ett personalrum eller en butik med vackra sidenblommor som ger ett levande intryck och ger rummet en personlig och välkomnande känsla. Hos oss finns allt från mindre bordsdekorationer och krukväxter till stora arrangemang som lyfter en scen, en entré eller en annan lokal.

Vi hjälper dig med dina unika arrangemang så som bröllop, fester, mässor eller begravningar. Våra kunniga medarbetare binder buketter och arrangemang med kärlek, allt efter dina önskemål. 

Vårt motto är kvalité, kunskap och kärlek.

 

Sidenblommor ger liv och skänker glädje i en evighet

Annika & Helena

Blomsterbutik Gardeco – service, kunskap och kärleksfullt skapande

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Därför arbetar vi direkt med våra producenter i Holland och vår kommissionär i övriga världen. Vi arbetar utan mellanhänder, med noga utvalda odlare som vi har en personlig relation med vilket gör att vi kan kontrollera kvalitén från producent, via transporten till vår blomsteraffär i Skurup. Blommorna i vår butik plockas dagen innan de kommer till oss, för att du som kund ska få så färska varor som möjligt och för att vi ska ta så stor hänsyn till miljön som möjligt.
Vi arbetar med närproducerade varor, ser till att vi fyller våra transporter, arbetar hårt för att minimera svinnet och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90