Krukor/Vaser

 Letar du efter nya vaser eller krukor? Då har du kommit rätt. Hos oss på Blomsterbutik Gardeco hittar du ett stort utbud av olika typer blomsterkärl. Hos oss kan du välja krukor och vaser till dina befintliga blommor, men du kan även köpa nya krukor eller vaser samtidigt som du handlar nya blommor eller växter. Dessutom kan du ta med dig en av dina vaser, krukor eller korgar in till oss så hjälper vi dig att anpassa en bukett eller ett arrangemang som passar din vas eller kruka perfekt.

Kanske köpte du en kruka av oss till förra julen och vill göra ett liknande arrangemang som du hade då? Har du en fin kruka att ha framför ytterdörren, men är osäker på vilka växter du ska välja för bästa resultat? Eller är du bortbjuden och vill skapa en personlig present? Då hjälper vi dig att skapa ett unikt arrangemang efter de krukor och de växter som finns i butiken. Hos oss hittar du även konfektyr att dekorera dina presenter med.

Kontakta oss eller kom in i butiken så hjälper våra duktiga medarbetare gärna dig ge din bukett eller ditt blomsterarrangemang ett personligt uttryck. 

 Vi skapar med kärlek. 

Hos oss hittar du unika produkter från hela världen

Annika

Blomsterbutik Gardeco – vi skapar med kärlek

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Vi arbetar med närproducerade varor och arbetar hårt för att minimera svinnet, vi använder oss av vattenbaserat cellofan i våra presentartiklar och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90