Inredning

Växter, blommor och anpassade krukor. Hos Blomsterbutik Gardeco hittar du allt för att inreda ditt hem, ditt kontor eller konferensutrymme med blommor. Vi har ett stort utbud av blommor, krukor och andra typer av blomsterarrangemang att välja bland. Hos oss hittar du arrangemang som passar inomhus eller i ett uterum och vi också hjälpa dig att inreda din utomhusmiljö efter säsong. Vi har växter, krukor, vaser och blommor som passar så väl på den stora terassen som på den mindre balkongen.

Kom in och prata med oss så hjälper vi dig att hitta rätt inredning till ditt hem eller din arbetsplats. Våra kunniga medarbetare hjälper dig att göra rätt val och ger dig också råd om hur du ska sköta dina växter på bästa sätt.
Vi arbetar med kvalité och service till vettiga priser.

Vi väljer våra produkter med omtanke

Annika & Helena

Blomsterbutik Gardeco – kunskap, kvalité och kärlek

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Därför arbetar vi direkt med våra producenter i Holland och via vår kommissionär i resten av världen. Vi arbetar utan mellanhänder, med noga utvalda odlare som vi har en personlig relation med vilket gör att vi kan kontrollera kvalitén från producent, via transporten till vår blomsteraffär i Skurup. Blommorna i vår butik plockas dagen innan de kommer till oss, för att du som kund ska få så färska varor som möjligt och för att vi ska ta så stor hänsyn till miljön som möjligt.
Vi arbetar med närproducerade varor, ser till att vi fyller våra transporter, arbetar hårt för att minimera svinnet och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 

Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90