Event och projekt

Förbereder du en mässa, utställning, konsert, gala eller en annan typ av event? Eller ska du renovera din affärslokal och letar efter en partner som hjälper dig att inreda och dekorera den? Då är det oss du ska prata med.

Våra florister och dekoratörer arbetar med allt från den lilla buketten till att skapa stämningsfulla miljöer till restauranger, butiker och hotell. Vi skapar unika blomsterarrangemang, vi arbetar med färska blommor som vi handlar direkt från våra lokala producenter i Holland eller med högkvalitativa sidenblommor från Silk-ka. Tillsammans med våra dekoratörer väljer du vilken typ av blommor som passar bäst för ditt event. 

Oavsett var i Sverige du ska arrangera ditt evenemang så kan vi hjälpa dig att välja rätt växter, skapa rätt stämning och bygga upp en oförglömlig värld av blommor. Självklart kan du välja att kombinera växter, snittblommor, sidenblommor samt krukor och vaser från hela vårt stora sortiment.

 Kontakta oss och berätta om dina drömmar och önskemål, vi ska göra allt vi kan för att förverkliga dem.

Vi skapar med kärlek – unika event efter kundens önskemål

Annika & Helena

 Inred med blommor

Blomsterbutik Gardeco tar sig an inredningsprojekt runt om i Sverige och vi hjälper dig att skapa en trivsam miljö i din resturang, på ditt kontor eller i ditt personalrum. Sedan företaget startades 2007 har vi hjälpt flera restauranger, caféer och andra typer av företag att skapa en passande miljö. Med blommor och växter är möjligheterna enormt stora, det går att använda naturliga växter eller naturtrogna sidenblommor, allt beror på storleken och utformningen av lokalen, vilka vädersträck den ligger i och den känslan som du vill skapa. Det finns enorma möjligheter, som oftast bara begränsas av fantasin. 

Blomsterbutik Gardeco – blomsterarrangemang av hög kvalité

 För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Därför arbetar vi direkt med våra producenter i Holland och via vår kommissionär i resten av världen. Vi arbetar utan mellanhänder, med noga utvalda odlare som vi har en personlig relation med vilket gör att vi kan kontrollera kvalitén från producent, via transporten till vår blomsteraffär i Skurup. Blommorna i vår butik plockas dagen innan de kommer till oss, för att du som kund ska få så färska varor som möjligt och för att vi ska ta så stor hänsyn till miljön som möjligt.

Vi arbetar med närproducerade varor, ser till att vi fyller våra transporter, arbetar hårt för att minimera svinnet och utan att tumma på kvalitén återanvänder vi så mycket material som möjligt.

 

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne. 

 

Välkommen till Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

 

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90