Blommor och buketter till påsk
Blommor och buketter till påsk
Blommor och buketter till påsk

Blommor och buketter till påsk – vi har snittblommor för alla tillfällen

Letar du efter en vackra blommor och buketter till påsk?  Eller vill du unna dig något extra? Välkommen in till Blomsterbutik Gardeco i Skurup så hjälper våra kunniga medarbetare dig att binda en bukett som sprider glädje. Hos oss hittar du ett stort utbud av snittblommor för alla tillfällen, för högtider, glädje och sorg. Vi har blommor för den lilla middagsbjudningen, men även till den jämna födelsedagen eller om du vill uppvakta någon som betyder mycket för dig.

När nu ljuset kommer tillbaka längtar vi alla efter buketter i vårens färger. Hos oss hittar du olika typer av tulpaner i flera olika färger, men även andra blommor som andras påsk och vår.  Våra kunniga medarbetare hjälper dig att binda en personlig bukett eller också kan du välja en av våra färdiga buketter. Oavsett vad du väljer är kvaliteten lika hög och det ligger lika mycket kärlek bakom den bukett som du tar med dig hem.

Blommor och buketter till påsk – för hemmet, bjudningen eller trädgården

När ljuset börjar återkomma har vi fyllt butiken med blommor och buketter till påsk. Du kliver in i en oas av blommor där du hittar lugnet, ljuset och kan låta  dig inspireras av allt från vårens lökar, till tulpaner och rosor. Vi hjälper dig med dina unika arrangemang inför din middagsbjudning, vi finns också där för alla andra typer av arrangemang så som  bröllop, fester, mässor eller begravningar. Våra kunniga medarbetare binder buketter och arrangemang med kärlek, allt efter dina önskemål. Letar du efter en speciell blomma eller växt? Hör med oss.

Vi har goda kontakter över hela världen och gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Vi ger dig även råd och tips om hur du ska ta hand om dina blommor så att du har glädje av dem under en lång tid. Vårt motto är kunskap, kvalité och kärlek. Kom gärna in och besök oss i butiken så berättar vi mer.

Hos oss kan du även beställa blomsterbud via Euroflorist och inom Sverige levereras blommorna samma dag. Om den du vill fira befinner sig utomlands kan du boka ett blomsterbud på samma enkla och smidiga sätt. Vi levererar till flera länder runt om i världen.

Vi binder våra buketter med kärlek

Annika & Helena

Inga mellanhänder ger hög kvalité

För oss på Blomsterbutik Gardeco är kvalitén på våra produkter av yttersta vikt. Därför arbetar vi direkt med våra producenter i Holland och via vår kommissionär i resten av världen. Vi arbetar utan mellanhänder, med noga utvalda odlare som vi har en personlig relation med sedan många år tillbaka. Det medför att vi kan kontrollera kvalitén från producent, via transport till vår blomsteraffär i Skurup. De snittblommor som säljs i vår butik plockas dagen innan de kommer till oss, allt för att du som kund ska få så färska varor som möjligt och kunna ha glädje av dina blommor så länge som möjligt.

Dessutom vi väldigt engagerade i arbetet med hållbarhet, vi arbetar med närproducerade varor, ser till att vi fyller våra transporter och arbetar hårt för att vi ska kunna minimera svinnet utan att tumma på kvalitén. Vi lägger också en stor vikt vid återbruk och  återanvänder så mycket material som möjligt, det kan du bland annat se på de vackra hyllorna som vi har i vår butik.

Du hittar oss på Skurups Handelsplats, nära E 65:an och med ICA som granne.

 Välkommen till Blomsterbutik Gardeco – din blomsteraffär i Skurup.

 

adress

Korrehusgatan 1

274 30 Skurup

e-mail

butik@gardeco.nu

öppettider:

Mån  9–18
Tis     9–18
Ons   9–18
Tors  9–18
Fre    9–18
Lör    9–16
Sön  11–15

telefon

0411-454 90