Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Gardeco - butiken för stora och små växter
Trädgårdskärmar av kokosfibrer

Naturlig — passar in i alla omgivningar

Detta är det mest typiska kännetecknet för en trädgårdsskärm av kokos. Den har ett hölje av starka naturliga kokosfibrer. Den är inte bara vacker att titta på utan idealisk för klängväxter. Inom några år kan en kokosskärmvägg vara fullständigt överväxt och grön.

Kokosskärmväggarna går att kombinera med alla typer av klängväxter. Vid varje beställning levererar Gardeco kostnadsfritt en förpackning med växtklämmor som kan användas för att fästa klängväxterna på skärmväggen.

Kokosskärmväggen är en produkt framtagen och utformad i Holland. Tillverkningen sker i Poeldijk.

Trädgårdsskärmarna av kokos består av en förzinkad stålprofilsram. I varje ram sitter kokosbeklädda plaströr tätt tillsammans. Plaströren är tillverkade av återvunnen plast och innehåller ingen pvc. Två stålbeklädda stålband tvärs över skärmen håller ”repen” på plats.

Kokosskärmväggarna kan monteras antingen mellan trästolpar, förzinkade stolpar eller på betongplintar. Kokosskärmväggen är lätt att underhålla. Vi rekommenderar att ett tunt lager av träolja sprayas på de delar av skärmen som inte kommer att beväxas med klängväxter för att bibehålla ursprungsfärgen.


Utan underhåll blir kokosskärmväggen ljusare i färgen på grund av solljuset.

Utöver vårt standardsortiment erbjuder vi bl.a:

· inbyggda dörrar med en enkel låsanordning eller en enkel hasp, mått 90 x 180 cm

· med ett rutnät på baksidan av försinkad stål, s.k. betongnät.

· kundspecifika lösningar

För mer information om specialsortiment, kontakta oss.